Meteen naar de inhoud

CATERING OP MAAT

Heb je een feestje, bruiloft, jubileum, of iets anders te vieren in een groot gezelschap, maar heb je geen zin om te koken? Ik wil je graag verrassen met culinaire catering op maat, zodat jij zonder zorgen kan genieten van deze mooie momenten. Ik geloof namelijk dat de mooiste momenten een plekje in je hart veroveren, waardoor je ze jaren later nog koestert. Het zijn mijlpalen in je leven, waarop je met een gevoel van geluk terugkijkt. Het maakt mij gelukkig, om deze wereld een stukje gelukkiger te maken.

Heb je liever een BBQ? Ook dat is geen probleem! Voor elk budget een bijpassend aanbod. Van een simpele BBQ tot een geheel vegetarische en/of veganistische BBQ op niveau.

Ook voor catering op locatie ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kom graag naar je toe en verzorg daar met alle liefde een verse lunch, diner, bites of BBQ.

Bel of mail mij gerust om de mogelijkheden te bespreken.