Meteen naar de inhoud

OVER MIJ

Hi! Ik ben Marcel den Heijer (40), geboren en getogen Amsterdammer, chef in hart en nieren en een expert in het creëren van culinaire gerechten. Ik ben een echte Bourgondiër. Ik sta bekend om mijn gezelligheid, humor en professionaliteit. Ik maak van elk diner of event een feestje en mijn dag is geslaagd als ik bij gasten een mooie blijvende herinnering heb gecreëerd.

Mijn culinaire passie is ontstaan in de spoelkeuken waar ik als 15-jarige ben begonnen. Vanuit daar heb ik opleidingen gevolgd en ben ik doorgegroeid in het vak als chef. Mijn ervaring heb ik o.a. opgedaan bij restaurant de Kas en restaurant As. In mijn functie als souschef heb ik bij deze mooie zaken geleerd om vanuit simpliciteit en respect voor mens, dier en milieu te koken.

In mijn eigen restaurant Rechtstreeks serveerde ik elke dag een nieuw menu, met producten die te groot, te klein, te krom, te weinig of in overvloed waren. Zo konden gasten genieten van mijn creaties en tegelijkertijd de voedselverspilling tegengaan. Groente krijgt bij mij altijd een speciaal plekje op het menu. Ik wil je graag verrassen met pure smaken zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ben je geïnteresseerd in private dining, culinaire catering op maat of weet je nog niet zo goed wat je wil? Neem dan contact met mij op, dan bespreken wij de mogelijkheden.