Meteen naar de inhoud

FREELANCE

Wat nu… Geen personeel? Ziek? Vakantie? Handjes tekort? Of wil je advies m.b.t. de keukeninrichting of het menu? Ik kom graag helpen op freelance basis voor korte of langere termijn in overleg. Een freelance kok brengt veel voordelen met zich mee. Ik ben zelfstandig en ervaren, waardoor ik geen lange inwerkperiode nodig heb. Laat mij weten wat de bedoeling is en ik ga aan de slag. Ik neem mijn eigen kleding en messenset mee. Ik beschik naast mijn koksdiploma’s over het certificaat Sociale Hygiëne en het diploma Leermeester t.b.v. het begeleiden van leerlingen die een vakgerichte opleiding doen. Als ondernemer begrijp ik hoe het is om ondernemer te zijn. Ik werk met algemene voorwaarden en bij een langere samenwerking sluit ik graag een passende overeenkomst af.

De tarieven die ik hanteer zijn exclusief 21% btw, reiskostenvergoeding en parkeerkosten. Als reiskostenvergoeding reken ik voor vervoer met de auto €0,35 per kilometer, afstand gemeten in Google maps. Eventuele parkeerkosten worden doorberekend.   

Zelfstandig werkend kok €35 per uur
Souschef €45 per uur
Chef-kok €55 per uur
Executive chef €65 per uur
Consultancy €75 per uur

Ben je geïnteresseerd? Leuk! Bel of mail mij, dan maken we allereerst kennis en kijken we of er een match is en of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Als ik denk dat je met iemand anders een betere match hebt, verwijs ik je graag door. Ik geloof namelijk niet in concurrentie. Ik geloof in iemand helpen door hem/haar met de juiste persoon te matchen.